NOTA & AMARAN !

Assalamualaikum ...BLOG INI sekadar BLOG PERIBADI. Diwujudkan pada 13 Mac 2010. Catatan kehidupan, perkongsian pengalaman dan ilmu. In Shaa Allah. Ia juga hanyalah sekadar catatan dunia kehidupan baru saya. Sudah pastinya ia ada kena mengena dengan yang masih hidup dan dekat dengan diri saya. Menulis sekadar satu minat dan hobi. Meluahkan rasa di sini tanpa suara adalah ketidakupayaan saya. Maaf, andai yang membaca terguris dengan segala tulisan di blog sepi ini.

 
Setiap tulisan punya cerita tentang diri, tentang dia, kami dan mereka mungkin juga anda. Segala idea dan emosi yang lahir di sini bukan sesuatu yang kekal abadi. Mungkin berubah kerana akal, hati & teknologi. Maka penulis tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kecederaan, kedukaan dan kematian (mungkin) akibat daripada hasil pembacaan isi perut blog ini. Risiko pembacaan di blog ini berada di bawah tanggungjawab anda sendiri. Penulis hanya menulis!

 
USAHA MENCIPLAK ATAU MENYALIN SEMULA TULISAN DAN GAMBAR DI BLOG INI AMAT DILARANG SAMA SEKALI. Tindakan akan diambil jika ia melampui batas kesusilaan dan etika menulis blog. Sila backlink jika masih berkeras dan berdegil untuk berbuat demikian!

Terima kasih kerana berkunjung ke sini dan sila datang lagi dan lagi!

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!